+ Bevezető

Klánvezér vagy Kalimdor tűzperzselte földjein? Céhet alapítottál a Keleti Királyág tündérek lakta erdeiben? Hiro Nakamura vagy, és Szupercsoportoddal védelmezed Paragon City lakóit? Esetleg egy űrbázison élsz ahol Caldarik és Gallente csapatok közt nehéz az élet? Vagy nemrég kezdted meg Második Életed egy virtuális országban? Úgy érzed megértél a vezetésre, de nem tudod hol kezdd, hogy irányíts, hogy toborozz? Vagy ha csak egyszerűen n00b vagy és unod már:) w00t jóhelyen jársz!

+ Archívum

+ RSS

Versenyszellem

2007.06.13. 16:26 | tzs-007 | 2 komment

Az ember zsigerből szeret versenyezni, sőt! Így további csapatépítésre ad lehetőséget, ha versenyezteted a tagokat. Kitalálhatsz, vagy átvehetsz bármilyen játékot. Maradjunk a WoW-nál, rendezhetsz például guilod-en belül esetleg guildek közötti boxversenyt, mivel van olyan hogy Unarmed Combat(? okosak javítsanak ki), vagy futó illetve lóversenyt, persze extreme fokozatban, nemám az úton hanem erdőn-mezőn, ogrék és elementálok közt:) A multkor találtam olyan addont, amivel pókerezni lehet, bár az nem olyan látványos:) A Blizz szokott rendezni horgászversenyt is, vagy akik nyúzdáznak, bányásznak, virágokat szednek alapból adott a feladat. Szedj össze minél több xy bőrt/követ/virágot megadott időre. Persze itt megint ki kell zárni az AH-t.

Nézzünk pár példát EVE Online-ra. Persze itt azért az élet alapból keményebb mint WoWban, de egy-egy verseny itt is belefér pl ki éri el hamarabb az Imperial zóna határát. Ki lő le adott időn belül több NPC-t, vagy ki gyűjt több salgave cuccot.

Mindamellett, hogy jó móka, a kollega használja a skilljeit és egyúttal fejleszti.

A bejegyzés trackback címe:

https://teamworks.blog.hu/api/trackback/id/tr5198103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaphyris 2007.06.17. 00:54:35

Ez nagyon jó, alkalmazhatom????? Nagyon tetszik az ötleted, kivitelezném, ha hozzájárulsz :)

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2007.06.17. 16:13:59

szerinted miért fárasztom magam meg titeket ezzel a bloggal?:) nyugodtan használj fel bármit amit jónak találsz. amúgy Punyek = Grimmarr:)
süti beállítások módosítása