+ Bevezető

Klánvezér vagy Kalimdor tűzperzselte földjein? Céhet alapítottál a Keleti Királyág tündérek lakta erdeiben? Hiro Nakamura vagy, és Szupercsoportoddal védelmezed Paragon City lakóit? Esetleg egy űrbázison élsz ahol Caldarik és Gallente csapatok közt nehéz az élet? Vagy nemrég kezdted meg Második Életed egy virtuális országban? Úgy érzed megértél a vezetésre, de nem tudod hol kezdd, hogy irányíts, hogy toborozz? Vagy ha csak egyszerűen n00b vagy és unod már:) w00t jóhelyen jársz!

+ Archívum

+ RSS

Ki mint vet, úgy arat!

2007.06.13. 01:33 | tzs-007 | Szólj hozzá!

Nem elég ám csak toborozni, még ha tiszta jó arc emberekkel veszed is körbe magad, akkor is kell velük foglalkozni, így ne sajnáld rá időt. Az egyszerű beszélgetéstől kezdve, a raiden keresztül, a totálbamattulós dorbézolásig, mindegy hogy mit, csak ne azt érezzék, azért kellettek, hogy elérd a 30 fős álomhatárt.

Találj ki feladatokat egy-egy raid között - lehet mini-quest amit sok arannyal vagy ritka tárgyakkal jutalmazol -, hívd meg a tanyádra egy fogathajtó versenyre, szervezz Tisza-túrát. Mindenkire szánj időt, mindenkit ismerj meg, és mindenki ismerjen meg téged is. Ha jó a csapat, szórakoztató a játék. Az a legidegesítőbb ha valaki ostoba, és miatta nyiffan ki a csapat. Mert ugye: "Az ostobasággal párosult mérhetetlen önbizalom a mi legnagyobb ellenségünk!":)

Ha ezeket sikerül tartanod, arathatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://teamworks.blog.hu/api/trackback/id/tr2997719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása