+ Bevezető

Klánvezér vagy Kalimdor tűzperzselte földjein? Céhet alapítottál a Keleti Királyág tündérek lakta erdeiben? Hiro Nakamura vagy, és Szupercsoportoddal védelmezed Paragon City lakóit? Esetleg egy űrbázison élsz ahol Caldarik és Gallente csapatok közt nehéz az élet? Vagy nemrég kezdted meg Második Életed egy virtuális országban? Úgy érzed megértél a vezetésre, de nem tudod hol kezdd, hogy irányíts, hogy toborozz? Vagy ha csak egyszerűen n00b vagy és unod már:) w00t jóhelyen jársz!

+ Archívum

+ RSS

+ KEK! n00b!

Nincs megjeleníthető elem

+ FROSTSHOCK!

Nincs megjeleníthető elem

Csapjunk a lovak közibe

2007.06.11. 19:07 | tzs-007 | Szólj hozzá!

Nem akarok én itt világot megváltani, meg megmondani a tutit, mert mindig jönni fog egy, aki azt mondja rám, hogy n00b. Ehelyett inkább segíteni szeretnék azoknak akik belevágják a fejszéjüket (2H Axe of the Leadership:) a klán-, céh-, cég-, banda-, csőcselékalapításba. Bizony, mert első nekifutásból tuti az lesz. Legalábbis rövid időn belül. Az első jelei a 253 főre duzzadó, wiw ismerős listát megszégyenítő, semmitmondó klánlista, amiből jó esetben 5en vannak online. A második az, hogy akiket már a harmadik, ötödik, százötvennegyedik klántag vett fel folyton azzal fog nyaggatni, hogy INSTA, KAPUCAMP, AGGYÁPÉZT. Szóval ha bárki is kiváncsi hogy, én hogy csináltam - és itt most három év Dongó század vezetés, egy év EVE-online Serenity Industrial Lead, és némi WoW tapasztalat beszél belőlem - az olvasson tovább.

Ja sry ez az első blogom, úgyhogy az elején lesz némi kavarodás:D

A bejegyzés trackback címe:

https://teamworks.blog.hu/api/trackback/id/tr5196857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása